Sabbath

Velkommentil Red Lion`s Maine Coon

Vi bor på Djursland nær Auning, sammen med vores dejlige Maine Coon, Kattene lever sammen med os, som en del af familien og har naturligvis mulighed for at komme ud i løbegård.

At det skulle være den røde MCO der blev min favorit, stod ikke i kortene fra start, egentligt sagde røde katte mig ikke så meget, men da jeg i 2001 første gangvar på besøg hos en opdrætter med henblik på at se denne vidunderlige racekat, blev benene totalt revet væk under mig da jeg så den skønneste røde hankilling, ham måtte jeg bare eje og det vil altid være den røde MCO som jeg finder smukkest, men selvfølgelig er der også mange andre farver som jeg finder smukke. Men der vil altid, være mindst en rød kat i mit opdræt.

Jeg har i 2010 fået mit stamnavn DK Red Lion, efter jeg i en lang årrække har suget viden til mig om opdræt samt udstillet både i DK og udlandet med mine katte, så jeg føler mig nu rustet til at starte som opdrætter.

Det er vores intention kun at have få, udvalgte katte ad gangen, så alle kan være i centrum. Med tiden har der dog sneget sig nogle ekstra ind, men ikke uden det nævntefokus! En avlskat er i vores hjem er en kælekat frem for alt. Det vil sige atkan den ikke bruges i avl af en eller anden grund, bliver den hjemme som kastratog kælekat. Vi arbejder med sundhed, Temperament samt god type/størrelse.

Vi er medlem af JYRAK (Jydsk racekatte klub) og er der ved underlagt en lang rækkeregler og love for opdrætter af racekatte.

Har du nogle spørgsmål, eller bare vil vide noget mere om racen Maine Coon, er du altid velkommen til at kontakte mig.

MedVenlig hilsen Tina..

pjuske
Designed by DK NaUnas Maine Coon